Népszerű eladások

Információ

Pet Silk amerikai professzionális kutya/macska/ló kozmetikai család Magyarországon.

A PetSilk törekszik, hogy termékeiben természetes alapanyagokat és természetes hatóanyagokat használjon. A PetSilk humán samponok gyártásával indult az USA-ban, de ma már tudását kutyák, macskák és lovak kozmetikai termékeinek előállítására koncentrálja és saját gyáraiban kizárólag ezeket a termékeket gyártja.

  • Elhivatottság

A PetSilk egyedülálló termékskálájával elkötelezett kiállítási partnere az igazi profiknak,
kozmetikusoknak, handlereknek, és tenyésztőknek.

  • Természetesség

Hatásos, modern, show-kozmetikai termékei nem tartalmaznak peroxidot és szilikont. Kizárólag növényi alapanyagaival és a folyékony selyem hatékony beépítésével éri el a professzionális megjelenést.

  • Miért a selyem?

A természetes selyemproteint tartalmazó samponok, kondicionálók és egyéb szőrápoló termékek nagymértékben növelik a szőr testességét, fényét, és a szőr kezelhetőségét. Az eredeti természetes selyem 17 aminosavat tartalmaz, amelyek megegyeznek a haj, vagy az állatok szőrének aminosavaival. Az aminosav-összetevők behatolnak a szőrszálakba és belülről építik azt tartósan újjá. Áttörést kínálunk a szőrápolás tudományában.

  • Mi a PetSilk?

A természetes selyemszálak és rostok használatával a PetSilk forradalmasította a szőrápolást. A selyemszálak híresek magas fényükről, ragyogásukról. A selymet, mint fő összetevőt használjuk termékeinkben. Így azok fényes és selymesen sima szőrtakarót biztosítanak állatainknak, így segítve őket, hogy kiállítási díjakat nyerjenek világszerte.

  • Mi az előnye?

A PetSilk termékek nem bevonják a szőrt, hanem beépülnek abba. A Liquid Silk lerövidíti a szárítási időt, így a munka hatékony, gazdaságos, kevesebb stressz éri kedvencünket és a szőrüket, ami kiemelt fontosságú a kiállítási állatoknál. A Silkkel kezelt szőrszálak egyedülállóan rugalmasak, nem tapadnak egymáshoz, kiállítási előkészítésnél nélkülözhetetlen a szárítás során.